Кои сме ние

Италианската фирма METALSISTEM е създадена през 1968 год. Тя започва дейността си на базата на проектиране и производство на профил-огъващи машини. Придобитите богат опит и умения в тази дейност, довеждат до разработването на оригинални профили и конструкции, създаващи основа за производство, дистрибуция и продажба на широка гама от стелажни системи.

Италианският производител METALSISTEM заедно с българския си представител GTT Ltd. присъстват на българския пазар от 1994 год., като за този период са неотменен лидер при реализация на проекти в логистични бази, производствени предприятия, архиви, оборудване на магазини.

GTT Ltd. предлага на своите клиенти комплексни проекти включващи проектиране, оптимизация на пространствата, доставка и монтаж „до ключ“.

Фирмата притежава в България собствен склад и големи складови наличност, с което гарантира на клиентите си бърз сервиз и доставки на елементи, възникнали като необходимост в процеса на експлоатация на складовите и архивни съоръжения.

Леки, издръжливи и модулни, лесно комбиниращи се и с възможност за разширяване, това са само част от характеристиките, които носят успех на стелажите METALSISTEM.

Безопасността и качеството на продуктите винаги са били от първостепенно значение за METALSISTEM. Освен високите производствени резултати фирмата е получила признанието на реномираните европейски контролни органи:
TÜV Product Service GmbH, Мюнхен, Германия
Ö-Norm, Виена, Австрия
ACAI/CISI - официален италиански член на F.E.M.
METALSISTEM е притежател и на сертификата за качество ISO 9001.

Теоретичните изчисления на конструкцията се извършват съгласно предписанията FEM.10.2.02 по метода на крайните елементи с компютърната програма SICS. Изпитанията са направени съгласно изискванията на TÜV Product Service и гарантират коефициент на сигурност 2.00 и съответствие на продукта на изискванията на ZH 1/428. Съгласно нормативните изисквания, допустимата деформация на гредите е L/200. Основно предимство на елементите от номенклатурата на METALSISTEM е трайното цинково покритие, което придава характерен естетически вид, съчетан с дълготрайни експлоатационни качества. Поцинковането на лентата от която се произвеждат профилите става чрез потапянето и във вана с разтопен цинк, при температура 470° С. Това предизвиква химическа реакция, която образува устойчиво съединение между стоманата и цинка. Дълготрайността на покритието е пропорционално на теглото (дебелината) на цинка върху единица площ от лентата. Стелажните елементи се произвеждат от лента с класификация Z100 по стандарта UNI-EN 10142, което означава цинк 100 g/m2 и дебелина 7,1 µm. Гаранцията за дълготрайността на покритието е минимум 10 години при най-неблагоприятна естествена околна среда.

Metalsistem logo

Designing and organising your space Since 1970

© Design elements by Metalsistem. Developed by Bonyo Bonev

Нашият сайт използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събираме лични данни чрез тях, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.