Group of Trading and Transport-Official representative of METALSISTEM
 
English
Български
Начало
Начало
За Металсистем
Продукти
Често задавани въпроси
Реализирани проекти
Услуги
Слакдови наличности
Контакти


Начало || За Металсистем
За Металсистем
Италианската фирма METALSISTEM е създадена през 1968 год. Тя започва дейността си на базата на проектиране и производство на профилоогъващи машини. Придобитите богат опит и умения в тази дейност, довеждат до разработването на оригинални профили и конструкции, създаващи основа за производство, дистрибуция и продажба на широка гама от стелажни системи.

Леки, издръжливи и модулни, лесно комбиниращи се и с възможност за разширяване, това са само част от характеристиките, които носят успех на стелажите METALSISTEM.

Безопасността и качеството на продуктите винаги са били от първостепенно значение за METALSISTEM. Освен високите производствени резултати фирмата е получила признанието на реномираните европейски контролни органи:
  • TÜV Product Service GmbH, Мюнхен, Германия
  • Ö-Norm, Виена, Австрия
  • ACAI/CISI - официален италиански член на F.E.M.
METALSISTEM е притежател и на сертификата за качество ISO 9001.

Теоретичните изчисления на конструкцията се извършват съгласно предписанията FEM.10.2.02 по метода на крайните елементи с компютърната програма SICS. Изпитанията са направени съгласно изискванията на TÜV Product Service и гарантират коефициент на сигурност 2.00 и съответствие на продукта на изискванията на ZH 1/428. Съгласно нормативните изисквания, допустимата деформация на гредите е L/200. Основно предимство на елементите от номенклатурата на METALSISTEM е трайното цинково покритие, което придава характерен естетически вид, съчетан с дълготрайни експлоатационни качества. Поцинковането на лентата от която се произвеждат профилите става чрез потапянето и във вана с разтопен цинк, при температура 470° С. Това предизвиква химическа реакция, която образува устойчиво съединение между стоманата и цинка. Дълготрайността на покритието е пропорционално на теглото (дебелината) на цинка върху единица площ от лентата. Стелажните елементи се произвеждат от лента с класификация Z100 по стандарта UNI-EN 10142, което означава цинк 100 g/m2 и дебелина 7,1 µm. Гаранцията за дълготрайността на покритието е минимум 10 години при най-неблагоприятна естествена околна среда.

Сертификат ISO-9001-2015 на GTT     фирма GTT представител на Metalsistem     Сертификат ISO-9001-2008 на Metalsistem    


Създадено от BIAnet  www.metalsistem.com