Group of Trading and Transport-Official representative of METALSISTEM
 
English
Български
Начало
Начало
За Металсистем
Продукти
Често задавани въпроси
Реализирани проекти
Услуги
Слакдови наличности
Контакти


Начало || Продукти || SUPER 1/2/3
SUPER 1/2/3
Стелажната система SUPER 1/2/3 е създадена изцяло на базата на безболтови сглобки, с цел да бъдат задоволени нуждите от складиране на леки и среднотежки товари.

Системата позволява изграждането на етажни конструкции (SUPER 3). Дизайнът на различните компоненти е резултат от дългогодишни технически изпитания и придобит опит в областта на металообработването.

Този опит дава възможност на METALSISTEM да предложи новаторски продукти от най-високо качество, с конкурентни цени и възможни решения на по-голяма част от складовите изисквания.

Преимуществата на серията SUPER 1-2-3 са бързият и лесен монтаж, добрата устойчивост и ниските разходи, съчетани с висока товароносимост. Удачното профилиране на олекотените компоненти осигурява изключителна здравина на сглобяваните модули.

Благодарение на атрактивния високотехнологичен дизайн, системата намира добър прием и при уникални приложения в жилищно и офис обзавеждане.

Серията SUPER 1-2-3 е изработена от висококачествена, поцинкована, високоякостна стомана, сертифицирана по EN 10204 3.1B, и е одобрена от TUV PRODUCT SERVICE.


Листовка Super 1/2/3     Брошура Super 1/2/3     Детайли стелажи      Инструкция монтаж    
       
       
       
      Top
Created by BIAnet  www.metalsistem.com