Group of Trading and Transport-Official representative of METALSISTEM
 
English
Български
Начало
Начало
За Металсистем
Продукти
Често задавани въпроси
Реализирани проекти
Услуги
Слакдови наличности
Контакти


Начало || Продукти || SUPER 4/5/6
SUPER 4/5/6
Като пряко следствие от програмата за научни изследвания и технологично развитие, и дългогодишният изследователски опит на METALSISTEM, серията SUPER 4-5-6, е днес може би най-новаторската и революционна серия от стелажни продукти на световно ниво и е една истинска нова концепция. Уникална в дизайнерско отношение, лесна за монтиране и с изключителни технически характеристики, тя е създадена на базата на следните основни конструктивни предпоставки:
  • вертикална рамка: представляваща колона със затворено квадратно сечение, без отвори и прорези, с осем позиции от четирите страни за сглобяване на гредите и укрепванията, като по този начин я прави особено подходяща при изграждане на платформи и конструкции от тип мецанин.
  • греди: могат да бъдат окачени успоредно по двойки на една колона на една и съща височина, предоставят възможност за индивидуално решение спрямо изискванията за натоварване.
  • Напълно сглобяеми и регулируеми във височина, без заваряване.
Хоризонталните и вертикални укрепвания могат да бъдат монтирани успоредно по двойки на една и съща рамка.

Лекота, здравина и модулност на елементите, съчетани с възможност за лесно разширяване на вече съществуващи конструкции – това са само част от най-успешните характеристики на серията SUPER 4-5-6.

Безопасността и качеството на продуктите са били винаги основна цел на METALSISTEM. Серията SUPER 4/5/6 е изработена от висококачествена, високоякостна сертифицирана стомана. Конструктивните изпитания са пот-върдени от взискателни комисии в областта на сертифициране на качеството и безопасността, като TUV PRODUCT SERVICE, един от най-реномираните контролни органи на Европейската общност в областта на сертифициране на качеството и безопасността на продуктите.


Брошура за стелажната система Super 456     Брошура за подови панели     Брошура за пространствени конструкции тип Мецанин    
       
       
       
      Нагоре
Създадено от BIAnet  www.metalsistem.com