Group of Trading and Transport-Official representative of METALSISTEM
 
English
Български
Начало
Начало
За Металсистем
Продукти
Често задавани въпроси
Реализирани проекти
Услуги
Слакдови наличности
Контакти


Начало || Продукти || SUPERBUILD
SUPERBUILD
Проектирана и създадена за складиране на среднотежки и тежки товари, стелажната система SUPERBUILD е отговоря на изискванията за съвременни палетни стелажни системи, съчетаваща бърз монтаж, висока устойчивост и много конкурентни цени.

SUPERBUILD се предлага в три различни варианта на товароносимост, варираща от 7,5 до 15 тона, и е взаимозаменяема със серията UNIBUILD за съхранение на тежки товари.

Полузатвореният профил на колоните изграждащи на вертикалната рамка осигурява по-голяма здравина в сравнение със стандартните отворени „П” профили, прилагани от други производители. Елементите за рамките са изработени от сертифицирана, висококачествена, високоякостна, горещо поцинкована (по метода SENDZIMIR) стомана, осигуряваща висока степен на устойчивост. Гредите представляват затворени правоъгълни профили, оребрени на местата с максимално натоварване за осигуряване на висока товаро-носимост. Улеите в горната част на гредите се използват за поставяне на стоманени плотове, допълнителни разпределителни греди за палети или носачи с квадратно сечение за складиране на непалетизирани и специални товари. Възможността за поставяне на гредите през интервали от 50 мм създава условия за оптимизиране на складовото пространство.

Всички серии палетни системи METALSISTEM са изключително подходящи за PUSH-BACK инсталации, за обработка на товари, осигурявайки по-голяма гъвкавост при складиране и достъп до палетите във височина, както при тунелни конструкции, така и при стандартните палетни структури.

METALSISTEM осигурява най-компактното оборудване PUSH-BACK, предлагано в настояще време от производителите на стелажни елементи.

Устойчивост, компактност, ниски разходи за техническо обслужване, лесна употреба – това са само част от изключителните характеристики на та-зи система.

Над 30 годишното производство, на продукта SUPERBUILD, оценен с доверието на клиентите, е доказателство за неговото изключително качество и ефективност.


Брошура SuperBuild    
       
       
       
      Нагоре
Създадено от BIAnet  www.metalsistem.com