Group of Trading and Transport-Official representative of METALSISTEM
 
English
Български
Начало
Начало
За Металсистем
Продукти
Често задавани въпроси
Реализирани проекти
Услуги
Слакдови наличности
Контакти


Начало || Продукти || SUPER INOX
SUPER INOX
Новосъздадената стелажна система от неръждаема стомана SUPER INOX напълно отговаря на съвременните хигиенни норми и изискванията за корозионна устойчивост в хранително-вкусовата, фармацевтичната и хими-ческата промишлености.

Тя е изключително подходяща за вътрешно обзавеждане и магазини. Серията SUPER INOX е приспособима към всякакви изисквания и размери.

Системата е проектирана с цел да предотврати появата на конденз; може да бъде оборудвана, както с гладки, така и с решетъчни рафтове. Вертикалните профили представляват затворени квадратни сечения, с вдлъбнати-ни за свързване на гредите и разделителите през интервали от 16,5 мм, по цялата височина на профила.

Гредите и траверсите са с гладка горна повърхност и имат отвори от долната страна на профилите за по-лесно почистване. Системата включва разнообразие от аксесоари като куки, бази от неръждаема стомана, с въз-можност за нивелиране на стелажите, пластмасови горни капачки за колоните, усилени греди за изграждане на ъглови модули и много други.


Брошура SuperInox     Листовка Super Inox    
       
       
     
       
      Нагоре
Създадено от BIAnet  www.metalsistem.com