Group of Trading and Transport-Official representative of METALSISTEM
 
English
Български
Начало
Начало
За Металсистем
Продукти
Често задавани въпроси
Реализирани проекти
Услуги
Слакдови наличности
Контакти


Начало || Продукти || UNIBUILD
UNIBUILD
Дизайнът на различните компоненти от серията UNIBUILD е резултат от обстойни технически изпитания, високоспециализирани знания и дългогодишен опит в областта на металообработването.

Многобройните опции на серията UNIBUILD за съхранение на тежки товари определят нейното широко приложение, предоставяйки високотехнологични решения на основните складови проблеми - бърз монтаж, устойчивост, здравина и максимална икономическа ефективност.

Гредите са оребрени, с правоъгълно сечение, което осигурява четирикратно по-висока устойчивост на материала на местата с максимално натоварване. Снабдени са с 5 окачващи куки от всяка страна. Основното предимство на тези сглобки се изразява в това, че трите куки са натоварени на опън, а останалите две – на натиск.

Сглобяването на гредата към вертикалната рамка се осъществява посредством трапецовидни прорези във вертикалния профил на колоната, осигурявайки по-стабилна връзка при по-голямо натоварване.

Специфичната трапецовидна форма на отворите не позволява произволно движение на куките на гредите спрямо колоната, като по този начин се осигурява максимална носимоспособност на гредите.

Рамките са изработени от високоякостна горещо поцинкована стомана (по метода SENDZIMIR). Серията UNIBUILD е особено подходяща за DRIVE-IN инсталации (компактни системи за съхранение на еднородни тежки товари), позволявайки максимално обемно оползотворяване на пространството, поради отсъствието на обслужващи проходи.

Като следствие обемът на съхранение е най-малко два пъти повече, в сравнение със стандартната палетна стелажна система.


Брошура UniBuild    
       
       
      Нагоре
Създадено от BIAnet  www.metalsistem.com